MARIPOSA MUZIEK
Mariposa Muziek inhuren? Dat kan! Voor bijvoorbeeld:....

Stelt u zich eens voor: tijdens de ceremonie of receptie één prachtig mooi lied, uw liefdeslied. Het lied dat u en uw gasten recht in het hart raakt. Zangeres Rozella heeft als tweede natuur om met haar performance de gasten in vervoering te brengen. Hans tovert de mooiste noten uit zijn piano. Samen hebben we al behoorlijk wat bruidsparen en hun gasten weten te raken, echt weten te raken.

Daarnaast is het mogelijk u en uw gezelschap de hele bruiloft te voorzien van een muzikaal optreden. Tijdens uw receptie of feest zingen wij rustig repertoire of in combinatie met gouwe ouwe swingnummers, wat u wilt. Mariposa Muziek brengt met veel enthousiasme nummers zoals Proud Mary, Venus en meer. Heeft u verzoeknummers? Geef deze tijdig door aan ons. Wij studeren deze met veel plezier voor u in. Vraag ons even naar de voorwaarden.

Ook is het mogelijk Mariposa te boeken samen met een DJ, voor de verdere muzikale invulling. Geïnteresseerd maar nog vragen? Bel of mail ons even. We denken met liefde met u mee om van uw trouwdag uw mooiste dag te maken. 

Organiseert u een (in)spannende dag met vakgenoten? Of bent u verantwoordelijk voor een netwerkbijeenkomst? Zorg voor ontspanning en afwisseling gedurende deze dag. Laat ons, Mariposa Muziek, uw bijeenkomst op een losse maar professionele wijze muzikaal omlijsten. Dit kan als sfeervolle achtergrondensemble, maar ook op de voorgrond als muzikaal intermezzo. Hierbij kunnen – indien gewenst- uw gasten betrokken worden voor een nog hogere sfeerbeleving.

Organiseert u voor vrienden, familie of zakelijke relaties een feestelijke borrel? Of bent u verantwoordelijk voor de opening voor bijvoorbeeld een nieuw winkel- of kantoorpand? En u wilt dat uw gasten zich uitstekend vermaken? Schakel dan de muziek van Mariposa Muziek in en uw gasten gaan met een zeer tevreden gevoel naar huis. U kunt ons inhuren als sfeervolle achtergrondensemble, maar ook op de voorgrond als muzikaal intermezzo. Hierbij kunnen – indien gewenst- uw gasten betrokken worden voor een nog hogere sfeerbeleving.

Gaat u een feestje organiseren waar ook kinderen zijn van tussen de 6 en de 12 jaar? Mariposa Muziek speelt populaire liedjes die kinderen zonder problemen kunnen meezingen, zoals: “Ik neem je mee” van Gers Pardoel tot “Ai se eu te pego” van Michel Télo. Dit leidt tot gegarandeerd succes met meezingende en dansende kinderen. Uiteraard vergeten we de ouders niet in dit repertoire. Al met al zingen we een mooie mix van liedjes, voor ieder wat wils.

Wilt u zelf een lied zingen met vriend(inn)en of juist alleen voor uw geliefde? Hoe heerlijk is het om 'That what friends are for' van Dionne Warwick vóór - of nog beter - mét elkaar te zingen. En hoe heerlijk is het om uw partner te verrassen met bijvoorbeeld 'You are so beautiful' van Joe Cocker, of 'To make you feel my love' van Bob Dylan/Adele.

Of wilt u meespelen op uw gitaar of ander instrument om uw geliefde of vrienden te verrassen? Het kan! Graag zelfs. Neem vrijblijvend contact op met Mariposa Muziek om uw specifieke lied en wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee om de verrassing voor te bereiden en deze heel speciaal te maken.

Mariposa Muziek organiseert regelmatig ludieke, interessante muzikale workshops met als doel het hele gezelschap mee te nemen in de muzikale wereld. Want dansen en ritme zit bij iedereen in de genen. Je moet het alleen ontdekken. Rozella en Hans zingen een breed repertoire en betrekken het publiek erbij. Heeft een liedje bijvoorbeeld een extra trom nodig? Dan delen wij deze uit en vragen het publiek op charmante wijze mee te trommelen. Zo worden mensen op een laagdrempelige manier betrokken bij het optreden. Een uitspraak die regelmatig terugkomt is: "Ik heb nooit geweten dat het zo makkelijk was om muziek te maken!"

Mariposa Muziek verzorgt, met veel respect en toewijding, live muzikale ondersteuning van een uitvaart. Met één piano en één stem, willen we bijdragen aan de laatste reis van uw dierbare. U vertelt ons wat uw speciale lied is dat u wilt horen. Indien nodig studeren wij het speciaal voor u in. U kunt zich ook laten inspireren door ons. Als u twijfelt, bel ons gerust en vrijblijvend. We denken graag met u mee; welk lied kan heel troostend voor u en uw familie en vrienden werken? Welk lied doet het meest recht aan de overleden persoon en houdt de herinnering aan hem of haar levend?

Persoonlijke motivatie van Rozella:
Toen mijn vader in 2005 overleed, zeer onverwacht, wist ik niet wat me overkwam. Het voelde eerst alsof ik door een trein werd aangereden en daarna meegesleurd, met een snelheid die ik niet kon vatten. We moesten zoveel regelen en het moest allemaal vandaag, niet morgen. Voor mijn moeder en alle kinderen was de tijd stil komen te staan. We wilden rustig onze familie en in ons geval, ook de pastoor informeren. Echter, de ingeschakelde uitvaartorganisatie liet er geen gras over groeien. Alle beslissingen rondom het opbaren, de kist, de bloemen, de avondwake, de dienst, de muziek, de foto, de gasten, zijn kleding, de rouwadvertentie, de teksten, de afscheidsreceptie, wel/geen broodjes en ik weet niet wat nog meer, moesten snel genomen worden. Maar het meest was ik verbouwereerd over de kaarten die dezelfde dag de deur al uit moesten. Ivm het weekend.
Je wilt je vader een mooi afscheid geven en wat je schrijft op de kaart is zo persoonlijk. Dan schrijf je niet even de tegeltekst van Toon Hermans over die op de wc hangt. Het is, met behulp van alle toegesnelde familie, toch heel goed gekomen.

Zo ook met de muziek. Wat was zijn lievelingsnummer? Ave Maria van Percy Sledge? Oh ja? Ik dacht dat het een nummer van Elvis zou zijn. Dan draaien we Percy.
En die muziek blijft me bij. Elke keer als ik het nummer hoor, dan staat de wereld weer even stil. Soms met, soms zonder pijn maar altijd met een vervuld hart. Het maakt de herinnering aan mijn vader levend, voor de rest van mijn leven en dat van onze familie.

Het droeg ook bij aan het verwerken van dit plotselinge verlies. Wij konden ons gevoel wel verwoorden tijdens de dienst, maar mijn moeder niet. Zij wilde de extra persoonlijke tint toevoegen door dit speciale lied te laten horen.

Bij de dienst van mijn vader hebben we een CD gedraaid maar inmiddels heb ik meerdere malen ervaren hoe mooi het is als de de muziek live wordt gebracht. Het brengt het moeilijke doch waardevolle afscheid naar een intenser en hoger niveau. Live muziek is zo krachtig en zo echt.

Daarom wil ik graag, samen met de wederhelft van Mariposa Muziek, pianist Hans de Leeuw, en met veel respect en toewijding, de muzikale ondersteuning verzorgen bij de uitvaart van uw geliefde familielid of vriend(in).MARIPOSA MUZIEK

Rozella Oostveen

Hans de Leeuw

+31 (0)20 260 1950

+31 (0)6 4181 6737

info@mariposamuziek.nl